empresa familiar

Especifics 2000

Constituïda en 1999 pel Quim Alsinet. Amb una llarga trajectòria en el sector de la restauració i amb una experiència de 24 anys al capdavant del negoci.

constituïda el 1999

Més de 24 anys al negoci

Distribuïm primeres marques

Ens caracteritzem per la qualitat i el compromís de portar a les cuines, productes que combinats amb les idees dels xefs, fan que els comensals gaudeixin de creacions on es pot veure el treball i l’amor per una bona cuina.
 

Facilitem el treball

Durant tots aquests anys, hem intentat facilitar la feina als cuiners i cuineres, buscant tots aquells productes que, encara que no estiguin al nostre catàleg, necessitin per elaborar aquesta recepta que tenen pensada.

Distribuïm

A Lleida, Tarragona
i rodalíes

La nostra zona de distribució està a Lleida i Tarragona, i rodalíes. Si el teu restaurant no està dins de la nostra zona, pots contactar amb nosaltres igualment, ja que donem el servei d’enviament de la comanda per empresa de transport amb fred.

Distribució en

Transport
propi

La nostra cadena de distribució es realitza en transport propi, amb furgonetes adaptades on tenim incorporat un sistema de fred i congelació, per fer arribar els productes a les seves temperatures idònies.

Som una empresa propera amb el client, si encara no ens coneix, no dubti en trucar estarem encantats d’atendre’l.